Showroom-Farrow&Ball-Pure

Breedveld Verf, aangenaam

Breedveld Verf is de verfspeciaalzaak van 's-Hertogenbosch en verre omgeving. Naast het vollige aanbod van Sikkens verf vind je er heel wat andere hoogwaardige verfmerken om van jouw verfproject een succes te maken.

Kom eens langs in onze winkel met 400m2 aan verven en laat je adviseren en inspireren door één van onze ervaren verfspecialisten. Zij helpen je de weg te vinden in het grote aanbod aan professionele verfproducten en wat voor jou de beste keuze is voor de nieuwe look van je woning of vastgoed. Goed advies en professionele producten zijn nu eenmaal het halve werk.

Kunnen jullie mij helpen?

Natuurlijk kunnen we je helpen! Door onze jarenlange schilderservaring is geen uitdaging te groot, geen vraag te moeilijk voor onze medewerkers. Advies om kalkverf aan te brengen, hoe je definitief van je houtrot afkomt, of simpelweg wat het beste product is om gaten in je muren weg te werken, wij vertellen je er graag alles over in onze winkel.

Voordelig schilderen

Regelmatig hebben we leuke acties in onze winkel, waardoor je niet alleen goed advies krijgt, maar ook voordelig kunt schilderen. Met onze producten heb je minder onderhoud nodig en krijg je een mooier eindresultaat. En dat schildert toch een stuk fijner!

Hoe het begon

Begin 2009 neemt Breedveld verf een discount verfwinkel over en gooit het roer helemaal om. Wat als een eenvoudige verfwinkel begon is nu volledig omgebouwd tot een volwaardige verfspeciaalzaak met dito producten en service.

Guido Breedveld Farrow&Ball

Erkend Sikkens Specialist

In 2012 wordt Breedveld Verf officieel Sikkens dealer. In 2013 behaalt de winkel ook het label "Erkend Sikkens Specialist".

In 2015 is Breedveld Verf sterdealer geworden van het italiaanse merk MIA COLORE. Het complete assortiment van Mia Colore, waaronder Kalk- en Krijtverf en betonlook verven zijn direct door ons te mengen in al uw favoriete kleuren.

In 2016 zijn we officiele Farrow & Ball dealer geworden. De meer dan 40m2 tellende bovenverdieping is daarmee omgetoverd tot een waanzinnig mooie Farrow&Ball showroom. 

Kleuren kiezen doe je niet alleen met je ogen maar ook met je hart, de 132 prachtige kleuren hebben ieder zijn eigen 'historisch' verhaal. Waarom deze kleuren zo bijzonder zijn kunt u ervaren in onze nieuwe showroom.

Contactgegevens

Oude Vlijmenseweg 84G
5223 GP 's-Hertogenbosch

Tel: 073-6233069
Mail: info@breedveldverf.nl

Openingstijden:
- Maandag t/m vrijdag: 8.00-18.00
- Zaterdag: 8.00-17.00
- Zondag: Gesloten

-Voor vragen na sluitingstijd kunt u ons bereiken op ons   mobiele nummer : 06-22487384  

Alle contactgegevens